Vůně dřeva
Anotace: ...vůně zbytečná...
Vůně dřeva,
dřeva dubového.
Leží ruka,
ruka zemřelého.
Dřevo hnije,
hnije pomaličku.
Červi přijdou,
přijdou za chviličku.
Budou hlodat,
hlodat jeho tělo.
Mrtvé tělo,
tělo zemřelého.
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
Komentáře (3)
Komentujících (3)