Kukk...právě teď jsem si přečetla komentáře u Odevzdaná a to je právě to...na všechny působíš tak, jak ti tam píší ale doma ti přesto něco uniká ... já vím, že je ti to vlastní možná, že doma za to právě platíš daň..tak se na mě nezlob, že píši právě takhle...opatruj se.
16.02.2007 08:15:00 | Hančí
A stačí jen chtít..
a nepřestat dál snít..
do dlaní štěstí vzít
a ním lásky krásný cit..
do něhy se jen obalit..
a letět..jít..a žít..:o))
21.10.2005 07:47:00 | šuměnka
..tak naměkko, jo..to se podívejme??
tak trochu "ztvrdni"..než Tě někdo sejme..
oloupe skořápku..a žloutek pěkně přisolí..
..jsem šťastná..že tě milují všichni v tvém okolí!!!...
07.09.2005 12:28:00 | šuměnka