SLZA
Anotace: jen dalsi kus myho srdce...
Padá slza do klína,
ruka lampu zhasíná.
Tma, uslzené oči a jemný dotek,
najednou někdo vedle postele poklek´.
Slečna s hnědýma očima,
na tvář na polštáři pohled upíná.
Ví, že jí miluje, ví, že jí zraní-
přesto teď u její postele sedí a tělo jí pohledem hladí
Ví, že musí odejít...
na nočním stolku zůstane obálka
v ní bílý papír
a něm jen tři slova:
Navždycky budu Tvá!
a slečna s hnědýma očima zmizela do neznáma
Komentáře (1)
Komentujících (1)