Rozpadlá kopretina
Při dotyku nenávisti,
rozpadla se kopretina,
kvůli lidské zlosti,
svůj úkol splnit nestačila...
Chtěla nás osvobodit,
ze života s prázdnotou,
teď musíme volit,
mezi láskou a samotou...
Když by jsme měli zůstat,
tak odcházíme,
nad námi se sklání kat,
přátelé ztrácíme...
Díváme se pravdě do očí,
a přesto ji nevidíme,
od lží jsme promočení,
přesto přátelé neslyšíme...
Vzdalujeme se své rodině,
pohlceni sami sebou,
v poslední hodině ,
rozloučíme se jednou větou...
Komentáře (1)
Komentujících (1)