Prasečí a liščí
Anotace: ......................................................
Talenty přírody sbírají v převleku
z jiskřivých uvítá...baletky v pokleku
a možná i víc
A ty hlediště plný mažoretek..a starců!
Kafe je silný jak herák..nabádá tiše
..ještě zvedni hlavu
Překrásná hra nadávek..co se jak míčky vrací
..ostré jak nehty
Že smíš vydechnout poslední přání
A obličeje jsou..
...prasečí a liščí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)