cesta
Anotace: psáno na cestách..
roztočit šátek dokola
zpívat si u toho tralala
ohýbat koruny stromů
nemyslet na návrat domů
nechat se unášet nosem svým
jím co jím a spím kde spím
očichat, ochutnat kouzlo dálek
vyhrát stovky malých válek
natrhat plný klobouk kvítí
odhalovat lehkost bytí
nečekat až práskne bič
zbalit švestky, mazat pryč
Komentáře (1)
Komentujících (1)