Harlekýn a Kolombína
Anotace: pro jednou jsem psala jako ON,nevadí? :)
Harlekýn a Kolombína
Sedím sám tu s lahví vína
Na obalu Kolombína
Na dně žije Harlekýn
Výborný jsou oba tým.
Kolombína,tanečnice
Svádivá je společnice
Nejprve jen smích a tanec
Hle,najednou dno a konec.
Její milý žije na dně
Celý večer číhá chladně.
Harlekýn Tě trestem stihne
Sotva ráno hlavu zdvihne.
Zaútočí na tvé smysly
Otupí a omráčí
Ráno celý svět se kolem
Tebe pořád otáčí.
Tančila mi Kolombína
Na obalu mého vína
Pokouším své štěstí znovu
Sám jdu proti Harlekýnu.
Komentáře (2)
Komentujících (2)