Už....
Anotace: Když tě někdo zradí...a ty krvácíš!
Bodá mě nůž, který nikdo nevidí.
Říkám si už, už to nebolí...
Tady jsem, jen ber...
Bodáš mě jednou a pak znova...
Cítím jen tvá ostrá slova.
Tady jsem, tak ber...
Už, už to nebolí...
Srdce časem se zahojí
bodá mě dýka, bodá mě nůž
Už?? Tak už...
jdi pryč, nech mne krvácet!!
Nač ke vzpomínkám se vracet??!!
Tady jsem, tak ber...
Už, už to nebolí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)