Snová noc
Noc snová letní
Se na krajinu
Nezadržitelně snášela
A já kolem větrolamu šel
Temnota se do mě prosakovala
V souladu s tichým
Šumotem listí
Na štíhlých tělech topolů
A do mé mysli
Pohoda a klid se
Lehce zasouvaly
A celým tělem prostupovala
Harmonická sounáležitost
S tímto místem,
I s okolní krajinou
Komentáře (4)
Komentujících (4)