Přátelství... mnohdy se s láskou srovnat nedá...
k životu je ho třeba...
víc než chleba... :o)
Moc krásná!!
06.03.2006 14:15:00 | Cecilka
jsi se dostal za svou parketu a já jsem trošku mimo parde, ale to víš, po pěti dnech v horách ani nevím kde mám jaký sval a žebro či játra :-)
06.03.2006 11:58:00 | Buližník