Anotace: To jsem vymyslela když bylo půl desátý, snad se vám to bude líbit. (Doufám, že jsem nezapomněla na nějaký roztomilý zvířátko.
jseš věrná jako pejsek
a veselá jak opice
ty nejseš jako rejsek
a ani jako slepice.
tohle je dobrý:-D legrace kopa
07.05.2007 17:19:00 | Haňa,dívka do nepohody
Máš to vtipné a laskavé, Pěťajs. Promiň, že v Tvé poslední, jsem spletla Tvoje jméno. Miluji zvířátka, jsou nejlepší součást lidského života.
19.04.2007 18:49:00 | Liv