Anotace: bacha, bacha :)
jsem rada rozdilna... je to trosku uvolnujici v tom svazanem svete. ale jsem rada, ze vuci tobe rozdilna nejsem... na srazu to bude krasne urcite... moc se tesim. a ze "baveni se" netvori jen slova? ne... to ne. slova jenom matou. to nejhezci je, co nikdy nebudeme umet popsat slovy ani jinak vyjadrit...
10.03.2006 19:46:00 | Malá shnilá emotivní příšera
Já dávám 100. Je velice originální. Hlavně téma, na rytmu, slovosledu bych ještě zapracoval.
06.03.2006 17:17:00 | jarynbacin