Remember
Do všech písků na plážích psala jsem tvé jméno.
A toužila jsem po tom, aby bylo mé tebou vyslyšeno.
Toužila jsem o tom, abyso mě snil...
Toužila jsem po tom, abys mou částí byl...
Toužila sem po lásce, která život změní...
Toužila jsem po tobě!
To bylo před, a teď je po probuzení
Komentáře (1)
Komentujících (1)