a ptáci, ptáci létají podivně a nepravidelně
Mraky, mraky mají podivné nepravidelné tvary
Možná, že já jsem trochu podivný
a ten hukot, co nese se krajem
všechno je nějaké podivné
Nerozumím tomu
přestávám rozumět tomuto světu
a přestávám rozumět i sám sobě
mraky
možná, že jsem sám prostě cvok
ptáci
hukot
Viku, piš dál, tvoje básně mě fakt dostanou na kolena, jsou tak moc...plné emocí a toho, co neřeknem nahlas a je to v nás.Piš, protože nejen já ty básně ráda čtu.Opravdu dobré. Jitka