nebe je jak modrá křída
Nebe je jak modrá křída
a bílé čárky letedel.
Ve vzduchu je ta známá síla
a ptáci mají správný směr.
Nebe je jak modrá křída
i v poledním to zvonění
v každém domě jiná víra
a jiná lidská trápení.
Nebe je jak modrá křída.
a k večeru, když smráká se
špaček svoji trylku přidá
a duši ladí ke kráse.
Komentáře (3)
Komentujících (2)