Anotace: ...je tuuuuze ošklivá...tak buďme na ní takový jaká je ona na nás...
Prosimtě fero už mi aspoň na tuhle básničku nepiš...a moh by ses vyhnout i dalším dežotskejm komentářům...díkec...
09.03.2006 21:16:00 | pan PanPan
Ne jen kvůli tomuhle, tohle to jen potvrzuje :D .
Vy hippíci abyste nedrželi při sobě :D (žertuju, teda doufám :D ).
09.03.2006 20:05:00 | FeroX_dc
Člověk, kterej nemá rád válku je hippík? Tak tos mi, Fanouši, zvětšil obzory... Já myslela, že ten, kdo nemá rád válku, je inteligentní...
09.03.2006 17:46:00 | Králík
Potvrzuje se píseň totáčů:
Hoppíki nechce do války,
počítá svý korálky!
LSD má plnou tlamu,
nepoletí do vietnamu!
:-! Gegen hippies...
08.03.2006 12:18:00 | FeroX_dc