Anotace: tahle báseň snad má i děj..
Princeznooo, KURRRRRVAAAA se neříká :) stejně... pět písmenek po sobě jdoucích, které někdo vymyslel a je z toho dá se říct zakázané slovo... Je to k pousmání, že? :)
10.03.2006 16:25:00 | Trapné děťátko
... tak mohu říct, že's mne opravdu doběhla. Nevím. co na to povědět. Je z toho znát síla výpovědi, ale není mi zřejmý její cíl. Možná to tak má být.
07.03.2006 23:31:00 | Hary_nš