Anotace: bojim se anotovat
Jsem taky rudovláska ... taky občas trochu schizofrenní ... a nejsem koukám jediný zmetek na výrobním páse. Děkuji ;-)
18.05.2007 16:22:00 | pocahontas
Víš, těším se na sraz. Né proto, že se pobavíme o básničkách, o písničkách a o obrázcích. Né proto, že se pobavíme mezi dvěma očima o všem možném, co nám život dal, co vzal. Né proto, že Ti opětovně nahlídnu do tvých krásných očí a na tvé rudé vlásky. Ale hlavně proto, že oba dobře víme, že "bavení se" netvoří jen slova. Co myslíš, princezno, mm? :)
Budem trošku rozdílní, já vím, ale ne navzájem, ale od všech ostatních, což je ..mm..krásné. :)
10.03.2006 16:33:00 | Trapné děťátko
moc dobrá báseňka, teda docela mě děsí, že se někdo tak cítí, ale je fakt hodně dobrá
09.03.2006 22:25:00 | Melfëa
Tak jste se mi tu pěkně sešly, děvčata ... :-)
Já musím ještě hodně popřemýšlet ...
09.03.2006 14:00:00 | Hary_nš