MDŽ
Anotace: taky se vám stalo, že jste zapomněli?
MDŽ - toť není svátek,
to je holé prokletí,
pro muže co zapomíná,
není nikde souznění.
Poklekněme, skloňme hlavy,
ruce dejme v prosbičku,
Slibme třeba lásku, krásu
ať máme klid - chviličku
Komentáře (1)
Komentujících (1)