Smrt
Anotace: Jistě jste všichni slyšeli o klučinovi, kterému byl vzat život příliš brzy. Tak tohle je pro něj. Jsme s Tebou!
Kdepak se vytratila spravdelnost,
proč mě bezmoc stále dusí.
Toto je lidská ctnost,
život si i kus smrti zkusí.
Pár ran - tělo sílu ztrácí,
přichází o životodárný dech.
Nevnímá vítr, bezmocí se kácí,
je to bohužel realita, žádná můra ve snech.
Pár minut a blízkým se zhroutil celičký svět,
ztrácí barvy a smysl.
Na náhrobku rudý květ,
oslňující lidskou mysl.
Do očí vhání slzy smutku,
hraje na notu bezmoci.
Nespravedlivý to ale svět - vskutku,
není nikomu pomoci..
Komentáře (1)
Komentujících (1)