Ty netušíš...
Anotace: ..jaké je to být jako já..Je to jen taková rychlovka, teď toho moc nestíhám, tak sem tam něco písnu:)
Ty netušíš jaké to je
být jako já...
Občas se cítit tak malý
opuštěný
sám..
Zapomenutý snad v čase
odkopnutý
vlastním
pocitem
marnosti?
„Jdi, utíkej...tady už tě nechceme!“
Postávat smutně se slzami v očích
na skále, kam chodí jen blázni
a potichu si vybírat
mám-nemám
skočit...
Ty nevíš jaké je to
být jako já...
Neznáš nic kromě sebe...
Ale stačí se rozhlédnout
a pochopit..
Tak to někdy zkus, hmmm?
Komentáře (2)
Komentujících (2)