Přátelství života
Anotace: Slabší chvilka...
Přátelství je závazek, přátelství je důvěra,
jako ve vztahu, důležitá jistota.
Zrada a zklamání nesou prvky,
nesou prvky problematických setkání.
Jak důležité přátelství může býti,
poznáš, jakmile spolu naučíte se žíti.
Když však jeden z vás zklame,
bůh ví co se stane.
Avšak pokud dokáže,
sebedůvěru naleznete
a navzájem si pomůžete,
uctě a pomoci se naučíte.
Komentáře (2)
Komentujících (2)