Nadějě umírá poslední
Anotace: :o( 2. světová válka ? Hmm, :o(
Smrt běží po návsi
Jako stín černé noci
Kolik lidí přežít chce
A přesto jim není pomoci
Za život svých blízkých
Bojujte ! Přece
Po tvářích potoky slz
Už není pomoci
Proč ? Proč tolik nenávisti
Na světě je
Knihy hoří
Škola zeje prázdnotou
Popelavé obličeje dívek .. chlapců
Strach drží je na místě
Tíseň, svazuje je
Tak jako refrén smutné písně
Smrt táhne se náměstím
Po cestě z kamene
Cesta z kočičích hlav
Zalita krví
A přesto věříme v naději
Že přežijeme krutou válu
Až odbije polední
Protože naděje, ta přec umírá poslední..
Komentáře (0)