Zčista jasna.
Anotace: Kdo nic nedělá, nic nezkazí? Ale to ne - vždycky se najde někdo, kdo to zkazí za něj..
Zčista jasna – Praha je krásná.
Kopala holčička do plechovky na chodníku
kopala do aut a kopala do lidí
uklouzla při tom na obrubníku
hlavu si rozbila a teď nic nevidí
Tak moudří pánové radili mamince
koho z té nehody nejlépe viniti
holčičku poslali vmžiku do blázince
tam už jí srovnají – ďábla z ní vymítí
Pak přišli mudrci – doktoři vzdělaní
jak z toho alespoň vytřískat prachy
soudy jsou pro lidi – chodníky děravý
ale vy metaři třeste se strachy
Zavřeli do basy metaře Karlíka
co chodníky každý den poctivě metal
a Karlík v base si každý den naříká
zda chodník zametl nikdo se neptal
Praha to město měst - pokryto špínou
radí se právníci čí že to vinou
kdo za to asi tak - kdo za to může
no přece Karlík - ne? – je líná kůže!
Už vidíš holčičko?
Komentáře (2)
Komentujících (2)