přátelství
Anotace: kamarádů je hodně ale jen někteří se mohou stát přáteli
přátelství může byt víc než láska
protože i když vás někdo ve vlasech laská
nevíte co bude dal
jestli ten partner za co vůbec stál
přátelé dokáží pomoc v nouzi
kdy vás hrůza se sna vzbouzí
Komentáře (1)
Komentujících (1)