Předvolební blues J.P.
Anotace: Původně jsem přemýšlel, jestli jí nemám spíš zařadit mezi Hororové ... :) Myslíte, že mi politická satira jde? :) Asi moc ne ...
Dostal jsem autobus
od Tonyho Blaira
a je to vážně kus
v sedadlech péra.
Projíždí po kraji,
oranžová šrotu masa,
voliči mávají
a je to vážně krása!
Na boku nápisy
jistoty, prosperita!
Občane počti si,
chci zůstat u koryta!
Dejte mi hlasy své,
já si je zasloužím,
ve čtvrté cenové,
vás jednou obsloužím.
Se mnou se budete,
mít jako v RáJi,
s modrýma procitnete
jedině v háji.
Už to mám v kapse,
dál budu premiérem,
občane trap se,
na tebe - s...
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (8)
Komentujících (8)