Vrazi sladkých snů
Anotace: tenhle spíš text k hudbě znamená něco jako výkřik do tmy.. nebo vyzvání hluchého.. je to prosba o lepší svět, který nás však nejspíš nikdy nevyslyší.,
Vrazi sladkých snů
Toulají se ulicemi
Modré košile rozevláté větrem
Pach cigaret cítit je
R:
Zapomeň na ty krásný dny cos miloval
Slunce svítí do očí
A ty jsi v pohodě
Holka ty víš, že se blíží konec
Už žádný podlý lži a nářky
Žádný bohatství a žádný lháři
Pouze my a čistá, nekončící noc
R:
Zapomeň na ty krásný dny cos miloval
Slunce svítí do očí
A ty jsi v pohodě
Vrazi sladkých snů
Proč berete mi vůli
Připojte se k nám
A dejte lásce šanci
Miláčku pojd na to
Vysvobod mě ze samoty
Jsi královna nebes
A tvé rty voní po blankytu..
R:
Zapomeň na ty krásný dny cos miloval
Slunce svítí do očí
A ty jsi v pohodě
Komentáře (1)
Komentujících (1)