Anotace: tak tohle je trochu z jiného soudku, taková malá pony básnička...
pána... v hrobě leží a i tvůj čas běží. kašli na něj koníčku, máš jen krátkou chviličku. jen pár kroků dolu a budete spolu.
11.10.2007 18:56:00 | Mišpule
Ze začátku mi to připadalo takový....zvláštní třeba že miluješ majitele ale potom na tom konci ti to všechno dojde když vlastně to všechno miluje kůň....moc hezký :)
17.03.2006 10:32:00 | -Wendy-
Čauky básnířko...jako tohle se Ti povedlo, ten konec, je překvapivý, že to vlastně říká ten koník, viď?? :)) mmoc chezounký...mě se libi, nevim jaky nazor budou mit ostatni, ale fakt pekný :))
11.03.2006 18:58:00 | Ecome