už jsem zase v tom
Anotace: slepovaný hrnek se vždycky rozbije
uplynulo mnoho času
já objevil ztracenou krásu
už jsem zase s tou co přestala býti mou
já si uvědomil
že jsem ji také srdce zlomil
a že bez ní žiti
to radši nechci býti
je to princezna se zlatými vlasy
vrátili se ty krásné časy
kdy jsem ji mohl hladit
aniž bych ji začal vadit
nic pro mě nemá tak velkou cenu
srdíčka kreslím na stěnu
je to totiž krásná slečna
moje láska k ní bude věčná
Komentáře (5)
Komentujících (5)