Anotace: nerad porušuji svoje slovo, ale mailoval mi jeden týpek, který to s námi zažil a chtěl přidat ještě pár věcí.. takže tohle je pro Tebe Panáčku, komu se nelíbil šuplík pro kluky (1) tak ať nečte.. (více v komentáři)
No zrobna jsem si říkal, že jsi si tu dobrotu poplety nevzal k srdci. Ale když se kaješ, je odpuštěno :-)
27.03.2006 18:34:00 | Buližník
...ale jo, za úsměv dávám stovku každému...stejně tu to bodování stojí...víš za co ;-)
16.03.2006 21:37:00 | no
To Skaj:Ono je Umění vyvolat ten úsměv - byť jenom krátký.Ačkoliv Tvůj styl není zrovna můj šálek čaje,ten úsměv se Ti vyvolat podařilo.Dík za malé pobavení uprostřed ošklivého dne...
12.03.2006 14:58:00 | Branwen1
Já přeci dobře vím, že tyhle ptákoviny nejsou žádné Umění... jde jen o to vyvolat (byť krátký) úsměv... Rozhodně si neymyslím, že si na tyhle věci někdo zítra vzpomene.Pro účastníky, kteří vědí, to může být určitým způsobem humorné vyrovnání se s dávnými průsery.
12.03.2006 12:49:00 | skaj