Anotace: ...jen pár slov, pár písmenek daných do nějaké "podoby"...Hodnocení je na vás lidičky...
A jsi si jistá, že je to opravdu všechno naposled? Tak trošku mi připadá, že se o tom chceš jen přesvědčit...Líbí se mi!
12.03.2006 17:15:00 | Keilanne
první tři řádky mi připomněly konec mé básně. ;) Ale jinak vazne dobre..100
12.03.2006 15:07:00 | BlackTangerine