Čekání na rozsudek
Řeka teče a neubývá jí nikdy síly,
Spláchne vše v jakoukoliv chvíli,
Tak proč já tedy stojí proti proudu
A nemohu se dočkat Božího soudu,
Vše mě předbíhá ať je to slimák nebo chrt,
Tak kde je ten rozsudek, láska nebo smrt!
Komentáře (0)