:-)jen tí chci poděkovat že si okomentoval všechny mý díla,si asi jedinej člověk od kterýho mám tolik komentářů:-)a tvoje básnička se mi líbila,akorát mi tam nešel ten poslední verš první sloky..vůbec se tam nehodí a kazí dojem...jinak moc pěkný...zajímalo by mě jakou cestu sis vybral...
13.03.2006 09:23:00 | airelle