Tak tohle bývá často... Moc často,ale takhle krásně to podat je Tvé umění... 100
a děkuji za komentáře, strašně mě potěšily :D
13.03.2006 14:13:00 | Kristýna M
Pěkná báseň :) Jj, depky umí skazit pěkný den.. Přicházejí, ale naštěstí i odcházejí.. Snad tě už opustila :) K tvému komentáři k mé poslední básni: nebyla o mně :) já osobně jdu za jistotou ;) A s tím "hnojem" máš pravdu, ale lepší metafora mně v danou chvíli nenapadla :D Snad to časem opravím :)
Přejí ti pěkný zbytek dne..
BTW pročíst všechny tvé básně mi dalo zabrat :D, ale něčím mně zaujaly.. Jen tak dál :)
13.03.2006 11:28:00 | Pain