jestli máš poločas rozpadu aspoň trošku podobný poločasu rozpadu uhlíku, budeš nám tu psát básně ještě hodně dlouho... což je moc fajn...
a do zrcadla nekoukej, je to protivný zlomyslný lhář :o)
i když ten odraz, který jsi v něm viděl, by mě hodně zajímal :o))
08.07.2006 21:59:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Mám ráda básně, ve kterých se autor dívá sám sobě do tváře. Někdy jsou to velice zajímavé úhly pohledu...
Povedená :-)
18.05.2006 22:32:00 | Miléne Marguerite
K tvému komentíku:
ty na tom hlavní podíl máš...
teď děkuji ti za to, že se usmíváš... :o)
17.03.2006 14:19:00 | Cecilka
Zrcadlo klame... to, co říká,
doba odrazu lačně chytá :o)
Ju, pobavila jsem se, díky :o)
15.03.2006 15:36:00 | Cecilka
Mám stejnej problém-akorát ,že ze zrcadla na mě nezírá chlap...nebo že by taky?...
13.03.2006 14:12:00 | Branwen1