Blázen
Anotace: těžko soudit :-))
V bílém prostoru
za zdí čeká láska
skrz mříže propluju
dál jen modrá dálka
v pohodlném sametu
spoře oděnou
svést tě nesvedu
s lodí vlajkovou
se třemi stěžni
mořskou hlubinou
plnou bílé pěny
bloudit světem tam a zpět
možná vrátí se nás už jen pět
já, ty, mi, oni a blázen
Komentáře (0)