Myšlenky
Vratký jsem,však stále bojuji,
mívám strach do očí mu hledím,
slepý jsem a vidím život,který nežiji,
vznáším se,když nad propastí sedím.
Dýchám a sotva lapám dechu,
třesu se,když cítím vůni žití,
sílím a zanikám,jak ozvěna v echu,
po vodě žhnu,když černá noc mě sytí.
Ztrácím se v sladkobolném snění,
nacházím,co neztratil jsem nickrát,
myslím,vzdor myšlenek se pění,
a píši,pár bludných řádků víckrát.
Komentáře (2)
Komentujících (2)