Sněžilo modře
Sněžilo modře
a už nesněží.
Zbyl kousek příběhu,
zbyl kousek nábřeží.
V saních dva koníčci
stojí jak zakletí.
Hledám tě po patrech
něžného století...
A voda...
Samá voda!
Sněžilo modře
a už nesněží.
Zbyl mi vzkaz na sněhu,
zbyl mi zvon na věži.
Těm dvěma koníčkům
se smutně cuchá hříva.
Hledám tě v ulicích,
prchají do lesa.
Hledám tě v zrcadlech,
tichých jak nebesa.
Komentáře (5)
Komentujících (5)