Doufám, že tě má upřímnost nepobuřuje, ale klidně můžeš na oplátku zkritizovat má dílka;).
Ne, teď vážně. Tvoje tvorba je taková milá, nenáročná a čistá. I když tahle báseň není nikterak skvělá, je mi sympatická.
60%
05.05.2006 22:08:00 | Aro
vypsané pocity..to moc dobře znám.. je to zajímavý,slabý místa to mám,ale to asi všechno.. líbí:)
14.03.2006 15:55:00 | Terry
Davam 80, mas tam hodne moc pekna mista, ale taky i hodne moc slaba mista. ;) Ale hlavne ze ses vypsal, snad bude lip. :)
13.03.2006 16:17:00 | BlackTangerine