Volnost...?
Anotace: Vše má své klady i zápory...Vy, já, i volnost...
Na krku z jeřabin korálky,
podzimní listí ve vlasech,
duši svou rozprostřu do dálky,
na víčkách cítím větru dech.
Tančící červánky,
z jeřabin korálky,
napříč plání běh,
listí ve vlasech…
Vlním se do rytmu vichřice,
u srdce hřeje mě volnost,
dnes v noci protančím střevíce,
pocítím měsíce moudrost.
U rytmu vichřice,
přešťastná velice,
hřející volnost,
magická radost…
Při běhu s ozvěnou zpívám si,
na strunky pavučin snažím se hrát,
na šatech perličky od rosy,
volnost je život a zároveň kat.
Zpívání s ozvěnou,
vidím se zasněnou,
volnost je kat,
však…mám zůstat stát…?
Komentáře (2)
Komentujících (2)