Anotace: Chci býti silná, utři mi slzy, to Tys mi způsobil trápení, ptám se proč tak brzy a z čeho pramení to Tvoje vzpomínání na bývalou lásku, teď když jsem v Tobě našla touhy svoje a z duše zmizel stín, ptám se proč odcházíš a zbývá zas jen splín.
No veselé to není, ale jako vždy je to moc pěkně napsané. Asi jste oba v těžkém období, kdy se ještě vzpamatováváte ze své předchozí lásky... Musíš věřit tomu, že bude zase líp a pokud ne s ním, tak to bude s jiným a určitě už konečně S TÍM PRAVÝM.
13.03.2006 21:25:00 | ona
Ze začátku se mi to zdálo být best... Ale pak, trošku ti to začalo kulhat. ;) Tak za 80
13.03.2006 19:29:00 | BlackTangerine