...čas plyne... a mně tady něco chybí...
paleta barevná a malované city... :o)
05.04.2006 11:52:00 | Cecilka
Bacha na to, takovej klid a pohoda, to se nejspíš chystá nějakej prů...švih.
14.03.2006 09:10:00 | JardaCH
Neskutečná pohoda...
sedět v té kocábce,
pádlo v ruce,
dívat se po okolí, kam mě voda nese,
čas od času zabrat proti "cvaknutí"...
pozorovat krajinu kolem zvolna ubíhající...
ju, takovou náladičku můžu... :o)))
14.03.2006 08:47:00 | Cecilka