Anotace: Snění je krásné :)
...teď mě ještě napadlo,
že albem snů občas chtěla bych si listovat...
...pochopit... přestat se udivovat... :o)
25.04.2006 15:27:00 | Cecilka
Až doteky noci se s víčky setkají
a spánek pohladí,
pak na křídlech lásky a milování
je snadné dát se do létání... :o)
Krásná a něžná...
14.03.2006 10:36:00 | Cecilka