Konejšivá peřina
Anotace: 13.3.2006 když něco zabolí
Sbírka:
Od A do Z
Světlo lamp skrze žaluzie
line se do pokoje.
A je tma..
Taková, jakou nikdo jiný nerozlije.
Nikdo jiný jenom noc,
přes barevná, průsvitná i černá skla.
Tělo pláčem se rozechvělo
a brada vzlykem poklesla.
Tvář schovala se pod peřinu,
oči tmu skrz slzy nevidí.
Octla se tak na vteřinu
bez světla, tmy i bez lidí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)