..houpy hou..
Anotace: ..v myšlenkách zrodila se v tom houpy hou :o))
Houpy hou..na vlnách ve tvé náruči
se nořím houpy hou až někam do neznáma
Houpy hou..na moři vítr teskně zaskučí
taky své houpy hou..modlitba duše známá
Houpy hou..nahoru dolů v kolébání
se propadám svým houpy hou do kraje snění
Houpy hou..prostoru vody noc se klaní
před mateřským tím houpy hou..nad které není
Houpy hou..v rytmu splývavě sem a tam
klimbám si houpy hou až ke hranicím něhy
Houpy hou..do hloubky výšin proplouvám
tím oceánem houpy hou..jenž je tak bezebřehý
Komentáře (4)
Komentujících (4)