Vnímám
Anotace: tak jen vnímám...
...sen který nepřichází
vysněný sen bláznů
naivní šlápoty do tmy
moudrost a důvtip
co jim schází
barva bez chuťových dojmů
barva nejistých slov
průhledná zelená pojmů
růžová zmizelých stop
pohledy důvěrných očí
záblesky světla a tmy
závěje bezbarvých moří
a mezi tím vším jsi jen ty...
Komentáře (3)
Komentujících (3)