Na Zimomraz kasli ten te rozhodne nezbrzdi...nicmene basnicka pekna...ale
pod sráz peřinu.
Počkej, ješte vteřinu!
Přidam ti tam duchny,
tak teď měkkce žuchni..:)
16.03.2006 21:25:00 | Lady Celebrian
...na okraji srázu háži dolů vázu.
Hlavně bacha, zimostráz moc nepomůže.
Potom jezdit na vozíku... a psát: O křídlech.
16.03.2006 15:04:00 | Petr Miroslav