Anotace: ..plýtváme a přitom rychle běží..a přeci plýtváme..však vrátíme ho stěží :o((
Tak za tuhle moc díky, je pro mě velmi aktuální.
Hledám ztracený čas a snad jsem ho už našla.
15.03.2006 21:52:00 | Písnička
Čas jsou prý peníze ... je dost oblíbené rčení.
Ztracené peníze ty občas najdou se ...u řasu to však takhle není.
15.03.2006 16:48:00 | Mourek
Když se řekne: Proflákal jsem deset minut, tak to zní docela příjemně, ale, když se řekne: Proflákal jsem deset minut života, to už je síla.
15.03.2006 09:08:00 | JardaCH
Jojo, vědět kolik toho ztraceného času uplynulo, asi bychom se nestačili divit...ale měřit ztracený čas by byl jen další ztracený čas!!!
15.03.2006 08:50:00 | Keilanne
Jojo, jsme my lidi nepoučitelná stvoření...
tady a teď žít... pro nás velké umění... :o)
Moc hezká!!!
15.03.2006 08:24:00 | Cecilka