Anotace: Můžeš se zamyslet, ale nemusíš pochopit
"Kdo chce lásku dát,musí dát i sebe jinak zbyl by sám a sám....."
to není ode mne,ale myslím,že to říká dost
18.03.2006 01:49:00 | Harr
Zamyslela jsem se a možná i pochopila, ač to nebylo určeno mně.A myslím, že bys ji litovat měl - vždyť ten,kdo není schopen dát lásku,je opravdový chudák.
15.03.2006 09:01:00 | Branwen1