Ze Žiliny primátor Slota
tvrdí, že slon je výhra z Lota.
Fabrika na mamutích nohách
blyští sa nám teraz v horách.
Z Nošovic nebude už kapusty,
Korejci naučia nás na chrústy.
16.03.2006 11:41:00 | Anny
Že by jim tolik na parádě záleželo?
Nebo nechtěj cestovat na zapřenou
a maskují to módním trendem...
přitom jim na uších nesejde... :o)))
15.03.2006 13:20:00 | Cecilka
Nevím jaké uši
slonům více sluší :-)
Na co lákaj slonice
mladé sloní zajíce ;-)
15.03.2006 10:37:00 | no
uši stříhaj na ofinku
na oči daj modrou linku
ocas zase vzhůru staví
to viagra úspěch stavi :-)
15.03.2006 09:35:00 | Buližník
Tý jo...Tobě by měli povolit přidávat více děl denně :oD já jsem vždycky tak hezky veselá, když si Tě čtu :o))
15.03.2006 09:21:00 | ZZuzkAA